КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ З ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ

 

     Кафедра теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін, відділення підвищення кваліфікації Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» забезпечують організацію і проведення курсів підвищення кваліфікації для фахівців з фізичного виховання, які працюють тренерами-викладачами з виду спорту; керівниками у сфері фізичного виховання і спорту; тренерами-викладачами з фітнесу; інструкторами тренажерних залів; фахівцями з фізичного виховання для фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи з різними верствами населення; учителями з фізичної культури для ЗОШ, які займаються з дітьми віднесеними до спеціальних медичних груп; викладачами фізичного виховання вищих навчальних закладів I-II та III-IV рівнів акредитації.

Слухачам курсів створено усі умови для найбільш якісного навчання з метою оновлення та удосконалення знань та умінь необхідних для ефективного здійснення професійної діяльності. Курси підвищення кваліфікації проходять на сучасних матеріально-технічних базах університету та інших спортивно-оздоровчих закладів м. Одеси.

      Освітня діяльність щодо підвищення кваліфікації фахівців з фізичного виховання  здійснюється на Концепції національного виховання, Державної національної програми «Освіта» (Україна ХХІ століття»), Законах України «Про вищу освіту», «Про фізичну культуру і спорт»; Загальнодержавної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 рр., Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року.

      Метою курсів підвищення кваліфікації є: оновити, вдосконалити та розвинути знання і уміння, необхідні для ефективного вирішення професійних завдань; поглибити професійні компетенції з урахуванням останніх досягнень фізичної культури і спорту, сучасних потреб загальноосвітніх, вищих навчальних закладів освіти, спортивно-оздоровчих центрів, традиційних і нового типу (шкіл, гімназій, ліцеїв, спортивних шкіл, фітнес-клубів, училищ, коледжів, інститутів, університетів); ознайомити слухачів із сучасними формами, засобами та методами навчання, організації навчально-оздоровчого та навчально-тренувального процесу; здійснити фахову підготовку згідно сучасних вимог спеціальності 8.01020101 «Фізичне виховання», що відповідає освітньому ступеню «магістр».

 Під час складання програми підвищення кваліфікації, її пріоритетів, формування вимог до знань і умінь фахівців з фізичної культури і спорту, визначення сфери їх діяльності враховувався досвід провідних вищих навчальних закладів України, різних наукових вітчизняних і зарубіжних шкіл, сучасний стан розвитку фізичної культури і спорту.

 Підвищення кваліфікації тренерів-викладачів з виду спорту та керівників у сфері фізичного виховання і спорту передбачає планування, прогнозування, програмування процесу підготовки спортсменів; методологію досліджень у фізичній культурі і спорті; технології з вдосконалення фізичної, техніко-тактичної та психологічної підготовки, проактивні методи управління сферою фізичного виховання і спорту

Орієнтовні дати проведення курсів у 2015-2016 н.р.:

 

19.10.2015 – 07.11.2015 р. – циклічні види спорту

16.11.2015 – 05.12.2015 р. –  єдиноборства та складно-координаційні види спорту

16.05.2016 – 04.06. 2016 р. – керівники у сфері фізичного виховання і спорту

16.05.2016 – 04.06. 2016 р. – спортивно-ігрові види спорту

 

Підвищення кваліфікації тренерів-викладачів з фітнесу, інструкторів тренажерних залів, фахівців з фізичного виховання для фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи з різними верствами населення передбачає сучасні методики з фізичної підготовки і фітнесу, інноваційні форми та методи досліджень психофізичного стану, інноваційні технології зі здоров’язбереження та реабілітації.

Орієнтовні дати  проведення курсів у 2015-2016 н.р.:

22.02.2016 – 12.03.2016 р.

16.05.2016 – 04.06. 2016 р.

    

      Підвищення кваліфікації учителів з фізичної культури для ЗОШ, які займаються з дітьми віднесеними до спеціальних медичних груп, викладачів фізичного виховання вищих навчальних закладів I-II та III-IV рівнів акредитації включає інноваційні методики з фізичної підготовки, фітнесу та здоров’я; зміст і методику фізичного виховання школярів ЗОШ і студентів ВНЗ; методики з формування здоров’язбережувального і оздоровчо-розвивального освітнього середовища закладу.

Орієнтовні дати  проведення курсів у 2015-2016 н.р.:

22.02.2016 – 12.03.2016 р.

Контакти: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 4/1, кафедра теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін, факультет фізичної реабілітації Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського», каб. 239, 241. Зав. кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін, доктор педагогічних наук, професор Джуринський П.Б. Тел.: 0685608273. Ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/