Проведено Виставку живопису «Одеса та одесити»

 

9 вересня в Ореховій гостинній Будинку вчених було представлено виставку живопису «Одеса та одесити», присвячену  Дню  міста.  Серед представлених робіт є роботи викладачів і студентів Південноукраїнського національного педагогічного університету         імені К. Д. Ушинського Галини Мещерякової, Олександра  Силантьєва, Дмитра Каржавіна, Тетяни Бордюжі, Сергія Жану. Кожен із художників по-своєму самобутній, у кожного своє бачення і своя техніка виконання. Їхні роботи знаходяться в музеях та приватних колекціях України та зарубіжжя.

У відкритті виставки взяли участь викладачі факультету музичної та хореографічної освіти Горожанкіна О.Ю., Толстова Н.М., Чеменян Г.П., а також студенти-лауреати Міжнародних конкурсів та фестивалів  Марія Гришко, Надія Горячева, Ілона Шостак та Олександр Серебрянський, які  виступили із концертною програмою.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/