50-річчя заснування художньо-графічного факультету

 ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОГАЛЕРЕЮ

28 вересня 2015 року урочисто відзначено святкування 50-річчя заснування художньо-графічного факультету.

Разом із тим протягом 28-30 вересня 2015 року на базі Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» відбулась ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції «Підготовка майбутніх учителів образотворчого мистецтва: досвід та перспективи».

Співорганізаторами конференції виступили АПН України, Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленко, Одеський обласний інститут удосконалення учителів.

З вітальним словом до викладачів факультету та гостей звернувся ректор університету академік Олексій Якович Чебикін. Він щиро побажав успіхів, натхнення, наснаги викладачам і процвітання факультету та нових творчих і наукових досягнень.

 Святковий настрій подарував концерт підготовлений силами студентів музично-педагогічного факультету.

 

 Лунали щирі слова вітання з ювілеєм та побажання подальших успіхів від випускників художньо-графічного факультету різних років, викладачів провідних художніх вишів України, представників департаменту культури та туризму Одеської міської ради, Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція», бібліотеки імені Максима Горького та інші.

 

 

 

 Особливі відчуття викликали побажання від Голови Одеської обласної організації національної Спілки художників України, професора Горбенко А. О., який презентував бібліотеці факультету подарункове видання довідника Національної спілки художників України, де серед майже 4000 видатних митців України, 1500 є випускниками художньо-графічного факультету.

 

Символічним стало «Дерево роду» від художньо-графічного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету, яке символізує наступність поколінь: студенти-майстри-викладачі.

 

Яскраве та щире привітання у віршах від директора Одеської художньої школи імені К. Костанді Токарєва В. П. супроводжувалось приголомшливим подарунком чеку на 50 мольбертів.

Під час конференції було презентовано найбільш вагомі науково-методичні здобутки факультету.

 

 

 

На секціях обговорювались питання з філософських і теоретико-методичних засад мистецької освіти, мистецької підготовки майбутніх фахівців у системі художньо-педагогічної освіти, художньої творчості у галузі образотворчого та  декоративно-прикладного мистецтва, художньої дидактики в сучасній системі підготовки майбутніх педагогів-художників. У ході роботи було презентовано можливості використання  реалізації компетентнісного підходу в системі художньо-педагогічній освіті.

 

 

Учасники конференції відвідали виставку дипломних робіт випускників художньо-графічного факультету різних років у виставковій залі Одеської обласної організації національної Спілки художників України

 

 

 та виставку декоративно-прикладного мистецтва студентів і викладачів факультету у виставковій залі «Степова Україна» Одеського історико-краєзнавчого музею.

Художньо-графічний факультет зустрів своїх випускників, учасників конференції  творчою виставкою пластикою малих форм «Ноїв ковчег» як символ об’єднання та сили мистецтва.

Несподіваним, художнім та пам’ятним подарунком для кожного учасника конференції стали ювілейні значки та фартухи для митців.

 

  

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://lippovillage.com/slot-nomor-1-asia/ https://www.lippohomes.com/rtp-mahjong-tinggi/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/server-luar-negeri/ https://jdih.depok.go.id/uploads/kejutan-jackpot-bonanza/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://jdih.depok.go.id/sgacor-thailand/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/