Психологи дізналися про особливості сонячних дітей

 

Жовтень 13th, 2015 | Author: psy-pnpu

“Сонячні”, так називають дітей із синдромом Дауна за їх відкрите серце, позитивну енергію, оптимізм і доброту. Сьогодні у конференц-залі представники центру духовної підтримки осіб з особливими потребами “Емаус” (УКУ) розповіли про неповносправних осіб, про їхні потреби, а також про те завдання, яке вони покликані виконати у суспільстві – через свою щирість і безпосередність, через життя “без масок”, через свою ранимість, відкритість і беззахисність перетворити його та зробити більш людяним.

Під час презентації відбувся показ фільмів, зокрема про те, як дружба з неповносправними особами змінює життя людей, відкриває те, що насправді має вартість, відкриває цінність серця людини.

IMG_7610IMG_7606IMG_7617

Всі сумніви та страхи щодо таких дітей викликані елементарною необізнаністю, а іноді – байдужістю. Сонячні діти допомагають суспільству стати добрішим, навчитися розумінню та співчуттю. В Одесі функціонує благодійна організація допомоги дітям з синдромом Дауна “Сонячні діти”.

IMG_7601IMG_7600

Психологічний супровід осіб з особливими потребами та їхніх родин це один з аспектів роботи психолога. Презентація закінчилася листом матері сонячної дитини до студентів-психологів, у якому йдеться про необхідність кваліфікованих фахівців у наданні допомоги та підтримки сонячним дітям.

IMG_7637

 

IMG_7638IMG_7640IMG_7642IMG_7643

 

Пустая синяя полоска

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/