В університеті проведено комплексне об'єктове тренування (КОТ-2015)

 

        29 жовтня 2015 року у рамках проведення комплексного об'єктового тренування (КОТ-2015) у структурному підрозділі універистету - Одеському професійному ліцеї технологій та дизайну та факультеті початкового навчання  відбулися навчання з евакуації осіб у випадку виникнення надзвичайної ситуації начальником штабу цивільного захисту Решетніковим  В. В.та інженером з пожежної безпеки Буніної О.В.

           Тренування відбувалося у два етапи:

  1. Теоретичне навчання щодо дій при виниканні надзвичайних ситуацій з показом фільмів з цивільного захисту та пожежної безпеки;
  2. Практична евакуація викладачів ліцею і факультету університету, студентів та ліцеїстів з наочним показом роботи вогнегасників.

       

Тренування пройшло успішно. Завдяки отриманим знанням та навичкам учасники зможуть не розгубитися у будь-якій надзвичайній ситуації.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/