Презентація соціального благодійного проекту від секції «Інтеркуаффюр Україна» в рамках тижня перукарського мистецтва

 

 

В Україні розпочала роботу філія міжнародного фонду Education for life. Його місія в тому, щоб допомогти обдарованим учням соціально незахищених категорій підвищити кваліфікацію за професію «перукар (перукар-модельєр)». Таке непросте завдання взяла на себе секція «Інтеркуаффюр Україна» і першим кроком на цьому шляху стане шоу-майстер-клас в рамках InterCHARM Hair Show 12 листопада 2015 р. на базі ліцею. В рамках шоу-майстер-класу своїм досвідом поділяться: Ірина Каспар’ян, Ірина Зайцева, Наташа Балабанова, Олена Седих, Сергій Нікітін - команда «Intercoiffure Україна».

Соціальний проект від «Інтеркуаффюр Україна» буде працювати в Одеському професійному ліцеї технологій та дизайну на протязі 2015-2016 навчального року. Співпраця з фахівцями міжнародного рівня з перукарського мистецтва дає можливість учням ознайомитись із європейськими та міжнародними стандартами і технологіями, що значно підвищить їх конкурентоспроможність на ринку праці та збільшить пропозиції щодо проходження виробничої практики та подальшого працевлаштування.

Презентація соціального проекту від секції «Інтеркуаффюр Україна» буде проведено 12 листопада 2015 р. о 10.00 в актовій залі ліцею. Відкриє захід показ колекції «Бархатный сезон», автор Наталія Пугач, молодий дизайнер, випускниця ліцею з особливими потребами (вади слуху).

В рамках тижня перукарського мистецтва, який проходить в ліцеї, за сприянням  секції «Інтеркуаффюр Україна», учні соціально незахищених категорій безкоштовно відвідують  XVII Міжнародний форум з косметики, нігтьової естетики і перукарського мистецтва Style & Beauty.

 

Акредитація преси для участі у заході 09.45-10.00, фойє ліцею.

Юридична адреса навчального закладу: 65088, м. Одеса, вул. О. Невського, 39.

Електронна адреса:       e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тел/факс:  (0482) 359-700, 366-996.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/