День відчинених дверей об’єднав сучасних та майбутніх психологів

 

День відчинених дверей об’єднав сучасних та майбутніх психологів

19-го листопада відбулася велика подія для студентів, викладачів, співробітників, випускників та абітурієнтів – День відчинених дверей факультету психологічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського.

Зустріч розпочалася з реєстрації учасників на майстер-класи та олімпіаду за напрямами: психологія, практична психологія, реклама і зв’язки з громадськістю, а також з прем’єрного показу відеоролика про факультет.

До нас завітали 65 майбутніх абітурієнтів із 17-ти освітніх закладів.

Декан факультету доцент Хмель Наталія Дмитрівна розповіла про спеціальності, умови вступу та особливості навчання студентів-психологів та запросила взяти участь в олімпіаді за напрямом: “Психологія”, переможці якої будуть оголошені 19-го грудня 2015 р.

Плохіх Віктор Володимирович презентував новий напрям підготовки – “Реклама і зв’язки з громадськістю”.

Особливу увагу привернула благодійна ярмарка, на якій були представлені роботи наших студентів і викладачів. Вагомий внесок зробила їдальня університету.

IMG_9818 IMG_9821 IMG_9832 IMG_9834

На Дні відкритих дверей майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватися з викладачами, дізнатися специфіку кожного напряму підготовки, умови вступу, а також відвідати майстер-класи, організовані спеціально для старшокласників, серед яких: «Психологічні бар’єри у професійному самовизначенні»; «Мандала з ниток – ресурсна арт-терапія»; «Hello, Training!»; «Соціоніка для початківців»; «Іміджеологія продаж»; «Соціальний імідж, редакційне амплуа і «Я-концепція» журналіста».




 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/