Проведення культурного змагання із захисту екологічних плакатів

 

«Світ очами молоді сьогодення»

з дисципліни «Безпека життєдіяльності та Цивільний захист»

18 листопада 2015р. серед студентів 1 к. факультету укр.філології (укр.м. та література) було проведено змагання із захисту екологічних плакатів «Світ очами молодді сьогодення» з дисципліни «Безпека життєдіяльності та Цивільний захист».

Мета проведення даного заходу полягала у розкритті питань пов’язаних з власною безпекою життя та здоров’я сучасної молодді.  Тематика плакатів мала різноманітне спрямування. Студенти, у своїх доповідях, звернули  увагу на глобальні проблеми людства, пов’язанні із   захистом екологічного світу (розкриття причин і факторів  виникнення проблем, розгляд напрямків вирішення основних екологічних проблем світу). Розглянули різні види  небезпек в сучасному урбанізованому середовищі, та звернули велику увагу на прояв небезпек техногенного, соціального, політичного характерів.

Плакати мали заклики: «We can save the earth!», «Земля вона в нас одна є – другої такої немає», «Бережіть планету XXI ст.», «Планета Земля – не смітник»!, «Планета у вогні», «Доля світу – в наших руках», «Скажемо «Ні» наркотикам!», «Кого Ви вбиваєте? Планету чи себе?» «Будь сильніше – скажи «Ні»», «Єкологічні проблеми людства», «Рука правосуддя», «Позитивний вплив людини на природу» та ін.

Перемогу отримали наступні студенти:

Бузовська Марина, Бука Анастасія – 1 місце;

Доскочинська Тетяна, Подольська Марія, Хрустальова Людмила – 2 місце;

Багата Наталія, Куруч Аліна, Ткачук Анастасія – 3 місце.

Вітаємо переможців та бажаємо й далі розширювати та удосконалювати знання  з питань безпеки себе та оточуючих.

Глобальні проблеми екологічного забруднення будуть існувати до тих пір, поки все людство не об`єднається для їх вирішення, так як від цього залежить майбутнє наступних поколінь. Як говорить древня індійська сентенція: "Природа - це не те, що ми отримали у спадщину від пращурів, а те що ми взяли у позику від нащадків".

Підготувала: к.пед.наук, викладач БЖД та ЦО -  Савчук О. П.

Переможці!

Учасники змагання

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/