Регіональний конкурс «Україна починається з тебе».

 

З 15 листопада по 15 грудня кафедрою філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності (завідувач - професор Борінштейн Є. Р.) проводився регіональний конкурс на кращу творчу роботу на суспільствознавчу (соціологічну) тематику серед учнів 11 класів на тему «Україна починається з тебе».

Переможці конкурсу творчих робіт визначені окремо серед учнів міських шкіл та серед учнів сільських шкіл. У кожній з двох груп визначені кращі роботи, автори яких нагороджені дипломами та грошовими преміями. Премія за І місце – 300 грн., за ІІ місце – 200 грн., за ІІІ місце – 100 грн. Усі учасники та їх керівники отримали сертифікати участі у Конкурсі. Нагородження переможців відбулось 19 грудня 2015 р. на Дні абітурієнта-2016 у Державному закладі «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

Переможці конкурсу:

1 місце - КУЛІКОВСЬКА АЛІНА, Шевченківська ЗОШ №1 Кілійського району Одеської області

1 місце - МАЛІЦЬКА АННА, Одеська ЗОШ № 76

2 місце - ГАСАНЕНКО ДІАНА, Одеська ЗОШ № 86

2 місце - ПАШКОВ ВЛАДИСЛАВ, Кучурганська ЗОШ Роздільнянского р-ну Одеської області

3 місце - КОЛОНТАЙ АННА, Одеська гімназія № 6

3 місце - ДУМІНА ЄЛИЗАВЕТА, Одеська ЗОШ №80

 

Щиро вітаємо, зичимо удачі, успіху та нових перемог!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/