Анонси

Новини

Програма фінансової підтримки проектів у сфері культури, мистецтва та освіти

1 листопада 2017 р., команда Harald Binder Cultural Enterprises, відкрила  Програму грантів HBCE. Організатори запрошують громадські організації подати свої проекти у сфері культури, мистецтва та освіти. Грант передбачає фінансування у розмірі від 500 до 5 000 €. Конкурс на фінансову підтримку проектів відбувається вперше. У планах підтримати до 10-ти актуальних проектів, які будуть реалізовані у 2018 році, та оголосити про наступний відбір. Дедлайн - 30 листопада 2017 р.

Більше грантів у розділі Гранти.

Публічна презентація програми грантів HBCE відбулась 1 листопада, о 17.00,  вул. Механічна 1 (Jam Factory Infopoint, приміщення поряд з Фабрикою Повидла). На зустрічі засновник компанії Гаральд Біндер та директорка Jam Factory Art Center Божена Закалюжна розказали про пріоритети програми, умови подачі проектів та критерії відбору.

Програма грантів спрямована на підтримку ініціатив у сфері мистецтва, культури та освіти в Україні, які орієнтовані на актуальні теми та інноваційні підходи. Загальна сума гранту становить від 500  до 5 000 €  та покриватиме 70% від усіх витрат проекту. Обов’язковою умовою подачі на грант є реалізація проекту в Україні.

Крайній термін подачі проектів: 30 листопада 2017 р.

Дати реалізації проектів: січень - вересень 2018 р.

Детальніше про умови та критерії програми на сайті: http://hbce.com.ua/our-grants/

Аплікаційна форма: http://hbce.com.ua/app/

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/