8 жовтня відбувся онлайн-тренінг «Експрес-діагностика психоемоційних станів за допомогою метафоричних матеріалів»

Screenshot_2Викладачі кафедри загальної та диференціальної психології (О.П. Саннікова, М.Й. Казанжи, І.В. Бринза, О.А. Оріщенко, Т.Ю. Ульянова, І.А. Василенко, Н.І. Меленчук) магістранти соціально-гуманітарного факультету зі

спеціальності «Психологія» разом зі студентами та викладачами Ізмаїльського гуманітарного та Переслав-Хмельницького університетів взяли участь в онлайн-тренінгу за напрямком «Експрес-діагностика психоемоційних станів за допомогою метафоричних матеріалів».

Ведуча тренінгу начальник відділення психологічного забезпечення секції персоналу Південного Одеського територіального управління підполковник Макєєва Юлія Вікторівна поділилася практичним досвідом застосування метафоричного матеріалу (метафоричні м’ячи, кубики, кольорові олівці, карти) в роботі практичного психолога з військовими, які є учасниками ОСО, курсантами військових училищ.

Наданий матеріал має прямий зв'язок з курсами, які надані в робочих навчальних планах за спеціальністю 053 Психологія (магістерський рівень): «Комунікативні технології у полікультурному просторі з основами психотренінгу», «Психодіагностика», «Методи психологічної допомоги», «Психологія кризових станів».

Освітянам було продемонстровано не тільки діагностична можливість використання метафоричного матеріалу у роботі практичного психолога в різних ситуаціях і умовах (у зоні бойових дій, на службі ОСО), а також їх терапевтичні та саморегуляційні можливості.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/