28 жовтня відбулась 1 Міжнародна Регіональна конференція KIX-EAP по освітній політиці та інноваціям в онлайн-форматі. З докладом виступила доцент Ірина Бринза

Screenshot_3З 7 по 28 жовтня 2021 р. у Швейцарії у місті Женева проводиться 1 Міжнародна Регіональна конференція KIX-EAP по освітній політиці та інноваціям в онлайн-форматі.

За програмою конференції визначена її тематика:

7 жовтня була «Міри реагування на COVID-19 і Цифрове навчання»;

14 жовтня – «Гендерна рівність і соціальна інклюзивність»;

21 і 28 жовтня – «Якість викладання і (оцінювання) навчання.

Між керівництвом Університету Ушинського та керівництвом Фонду Інституту міжнародних досліджень і досліджень в області розвитку (IHEID), який діє через Мережу міжнародної політики і співпраці в галузі освіти і навчання «NORRAG» та приймаючу організацію регіонального центру «KIX-EAP» (Обмін знаннями та інноваціями - Європа-Азія-Тихоокеанський регіон) CP. 1672 – 1211 Женева 1 – Швейцарія заключено договір про співпрацю.

У міжнародній регіональній конференції приймають участь і викладачі університету, від кафедри загальної та диференціальної психології 28 жовтня бере участь з докладом доц. Ірина Бринза.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/