Інформаційний бюлетень міжнародних грантових програм та проектів від 02.11.2018 року

 

Програма малих грантів громадської дипломатії уряду США - «Освіта»

 

Посольство США в Києві оголошує Програму малих грантів для підтримки проектів у сфері освіти й культури на 2018–2019 рр. Залежно від наявності коштів, Посольство США надаватиме малі гранти українським та американським організаціям, що мають статус неурядових і неприбуткових, а також фізичним особам. Проекти мають бути призначені для української аудиторії, і всі передбачені ним заходи, підтримані грантом Посольства США, повинні відбуватися в Україні.

Проект має бути призначено для української аудиторії, і всі передбачені ним заходи, підтримані грантом Посольства США, повинні відбуватися в Україні.

ВИМОГИ ДО УЧАСТІ: Подавати заявки на участь у конкурсі можуть приватні особи - громадяни України та США й зареєстровані неприбуткові та неурядові організації. Громадяни й організації третіх країн участі в конкурсі брати не можуть.

Теми освітніх проектів, які підпадають під вимоги програми: • Проекти, що підтримують впровадження освітніх реформ в Україні, залучаючи компоненти американської системи освіти. • Проекти, що фокусуються на підтримці та інституціоналізації академічної доброчесності в українських освітніх установах. • Проекти чи події, організовані та проведені в українських освітніх установах, за участю американських експертів із сталого економічного розвитку, виборів/демократичних реформ, прозорості, підприємництва, лідерства та/або інновацій. • Освітні проекти та програми, що розвивають тему жіночого підприємництва та лідерства в сферах комерції, фінансів та економіки; • Проекти, спрямовані на створення програм американських студій в українських освітніх закладах. • Академічні програми, які включають американський компонент, спрямований на розвиток та посилення значення толерантності, різноманітності та інклюзивної освіти в середніх загальноосвітніх школах та/або у ВНЗ. • Проекти, стпрямовані на підтримку внутрішньо переміщених вищих навчальних закладів з окупованих територій України, викладацького складу, студентів та адміністративного персоналу, а також на підтримку спільноти, в якій вони перебувають на теперішній час.

Терміни: Заявки будуть прийматися тільки протягом двох періодів, окреслених відкритими оголошеннями (цикл № 1 і цикл № 2). Жодні заявки, прислані перед цими датами чи після них, не розглядатимуться. Наступні часові рамки вказують на термін, коли слід чекати рішень щодо грантових пропозицій, але можливі затримки, пов’язані з надходженням фінансування.

ЦИКЛ № 1: Для проектів, які мають початися не раніше, ніж 1 березня 2019 року, і не пізніше, ніж 1 червня 2019 року. ПРИМІТКА: перша дата стосується початку цілеспрямованого планування і підготовки проекту, а не його публічного відкриття чи завершення роботи по ньому. Програма малих грантів підтримує проекти, які тривають до 12 місяців. Остаточне рішення з приводу фінансування може бути прийнято пізніше, ніж вказано, але не пізніше, ніж до кінця лютого 2019 року. 29 жовтня 2018 року – повідомлення про можливості фінансування опубліковано як запрошення до участі у Циклі № 1. 23 листопада 2018 року – кінцева дата подання заявок на Цикл № 1 (23:59 за київським часом, UTC+2). 14 грудня 2018 року – повідомлення про рішення (згода або відмова фінансувати проект).

ЦИКЛ № 2: Для проектів, які мають початися не раніше, ніж 1 липня 2019 року, і не пізніше, ніж 30 вересня 2019 року. ПРИМІТКА: перша дата стосується початку цілеспрямованого планування і підготовки проекту, а не його публічного відкриття чи завершення роботи по ньому. Програма малих грантів підтримує проекти, які тривають до 12 місяців. 4 лютого 2019 року – запрошення до участі у Циклі # 2. 11 березня 2019 року – кінцева дата подання заявок на Цикл № 2 (23:59 за київським часом, UTC+2). 3 квітня 2019 року – повідомлення про рішення (згода або відмова фінансувати проект). Зміст і формат заявок: Апліканти повинні дотримуватись інструкцій та умов, викладених тут, і надати всю необхідну інформацію. Подання неповної інформації або нарікання на висунуті вимоги може призвести до дискваліфікації проектної заявки. Всі апліканти мають надати повну, правильну і вичерпну інформацію. Надання неправдивої чи недостовірної інформації у заявці призведе до порушення права на участь у цьому та наступних конкурсах на отримання малих грантів громадської дипломатії.

Залежно від наявності коштів, фізичні особи можуть подавати заявки на грант вартістю до 8 000 доларів США. Організації можуть подавати завки на гранти розміром до 24 000 доларів США. Допустимі витрати – це ті кошти, які безпосередньо стосуються проектної діяльності. Програма заохочує організації подавати проекти, які включають власні внески та/або кошти, отримані від інших донорів/

Інструкції щодо заповнення заявок: Ваша заявка складається з двох документів: аплікаційної форми й окремого кошторису (документ у форматі Excel). Аплікаційну форму можна знайти за посиланням https://ua.usembassy.gov/uk/educationculture-uk/current-programs-grants-uk/ Аплікаційна форма містить інструкцію про те, як складати кошторис. Аплікаційну форму й кошторис має бути надіслано англійською мовою на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ви одержите повідомлення на підтвердження того, що вашу заявку було отримано, з відповідним реєстраційним номером. Будь ласка, не посилайте паперових копій поштою, а тільки аплікаційну форму і кошторис; ніякі інші документи розглядатися не будуть

Source

 

  • Контакти

 

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Програма малих грантів для підтримки проектів у сфері культури

 

 

Посольство США в Києві оголошує Програму малих грантів для підтримки проектів у сфері освіти й культури на 2018–2019 рр. Залежно від наявності коштів, Посольство США надаватиме малі гранти українським та американським організаціям, що мають статус неурядових і неприбуткових, а також фізичним особам. Проекти мають бути призначені для української аудиторії, і всі передбачені ним заходи, підтримані грантом Посольства США, повинні відбуватися в Україні.

Повідомлення про можливості фінансування 2018/2019 рр.

Можливості фінансування: Україна: Програма малих грантів громадської дипломатії

уряду США – «Культура»

Номер оголошення: PAS-Ukraine-2019-001

Тип оголошення: Грант

Сума: 200 000 доларів - загальне фінансування

Окремі гранти становитимуть до 8000 доларів для

приватних осіб і до 24 000 доларів для організацій

Номер CFDA: 19.040

Цикл #1 Оголошення про початок прийому заявок: 29 жовтня 2018 року

Цикл #1 Кінець прийому заявок: 23 листопада 2018 року

Цикл #2 Оголошення про початок прийому заявок: 4 лютого 2019 року

Цикл #2 Кінець прийому заявок: 11 березня 2019 року

Програма: Україна: Програма малих грантів громадської дипломатії уряду США -

«Культура»

Відділ преси, освіти і культури Посольства США

Вул. Ігоря Сікорського, 4, Київ 04112

Тел.: (044) 521 56 74

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ОПИС ПРОГРАМИ: Посольство США в Києві оголошує Програму малих грантів громадської дипломатії для підтримки проектів у сфері культури на 2017–2018 рр.

Залежно від наявності коштів, Посольство США надаватиме малі гранти, про які піде мова нижче, українським та американським організаціям, що мають статус неурядових іnнеприбуткових, а також фізичним особам. Специфічні тематичні пріоритети і програмні вимоги детально описано нижче. Проект має бути призначено для української аудиторії, і всі передбачені ним заходи, підтримані грантом Посольства США, повинні відбуватися в Україні.

ВИМОГИ ДО УЧАСТІ:

Подавати заявки на участь у конкурсі можуть приватні особи - громадяни України та США й зареєстровані неприбуткові та неурядові організації. Громадяни й організації третіх країн участі в конкурсі брати не можуть.

Теми культурних проектів, які підпадають під вимоги програми:

 Проекти, присвячені виконавському й образотворчому мистецтву, які включають

музику, танець, театр, літературу, кіно, фотографію та відео, але не обмежуються

ними.

 Проекти, присвячені галерейним виставкам живопису, скульптури, фотографії,

інших артефактів, карикатур і подібних творів.

 Лекції та круглі столи, в яких беруть участь американські фахівці в галузі музики,

танцю, театру, літератури, поезії, кіно, відео.

 Освітні проекти з виконавського й образотворчого мистецтва, які включають

музику, танець, театр, літературу, кіно, фотографію та відео, але не обмежуються

ними.

Всі проекти повинні знайомити українців з американською культурою або підкреслювати американсько-українську співпрацю у сфері мистецтва й культури. Участь американських митців активно заохочується. Перевага надаватиметься проектам, які міститимуть освітні елементи і програми допомоги соціально невлаштованим спільнотам (лекції або майстеркласи)

ДОДАТКОВІ ВИМОГИ ДО ОРГАНІЗАЦІЙ:

Всі організації, що подають проектні заявки на грантові програми уряду США, повинні одержати номер Dun & Bradstreet Number (DUNS) ще перед поданням заявки, номер CCR (NCAGE), а також зареєструватись і мати дійсний статус у федеральній Системі управління надаванням контрактів – System for Award Management (SAM.gov) до того, як організації буде надано грантові кошти.

Детальнішу інформацію щодо процесу отримання необхідних реєстрацій див. на:

https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/current-programs-grants-uk/

По допомогу у виконанні цих вимог, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

РІВЕНЬ ФІНАНСУВАННЯ І ДОПУСТИМІ ВИТРАТИ

Залежно від наявності коштів, фізичні особи можуть подавати заявки на грант вартістю до 8000 доларів США. Організації можуть подавати завки на гранти розміром до 24 000 доларів США. Допустимі витрати – це ті кошти, які безпосередньо стосуються проектноїдіяльності. Програма заохочує організації подавати проекти, які включають власні внески та/або кошти, отримані від інших донорів.

Кошти, витрачені перед початком офіційного періоду дії гранту (pre-award costs), не відшкодовуються.

Види діяльності та заходи, що не підлягають фінансуванню:

 Оренда офісного приміщення та оплата комунальних послуг

 Будівництво, модернізація приміщень або обладнання

 Придбання автомобілів

 Діяльність, що свідчить про підтримку тих чи інших партій або виборчих кампаній

 Благодійні проекти або такі, що стосуються соціальної допомоги

 Академічні або аналітичні дослідження (якщо вони не є частиною більшого

проекту)

 Стипендії

 Витрати на розваги (прийняття, громадські заходи, урочистості, алкогольні напої,

коктейльні вечірки, екскурсії)

 Кошти, пов’язані з поїздкою до Сполучених Штатів та діяльністю у Сполучених

Штатах

 Написання книжок

 Замовлення або створення мистецьких робіт (якщо це не є частиною більшого

проекту)

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ОФОРМЛЕННЯ ПРОЕКТУ Й ПОДАВАННЯ ЗАЯВОК:

Терміни: Заявки будуть прийматися тільки протягом двох періодів, окреслених відкритими оголошеннями (цикл № 1 і цикл № 2). Жодні заявки, прислані перед цими датами чи після них, не розглядатимуться. Наступні часові рамки вказують на термін, коли слід чекати рішень щодо грантових пропозицій, але можливі затримки, пов’язані з надходженням фінансування.

ЦИКЛ № 1: Для проектів, які мають початися не раніше, ніж 1 березня 2019 року, і непізніше, ніж 1 червня 2019 року. ПРИМІТКА: перша дата стосується початку цілеспрямованого планування і підготовки проекту, а не його публічного відкриття чи завершення роботи по ньому. Програма малих грантів підтримує проекти, які тривають до 12 місяців. Остаточне рішення з приводу фінансування може бути прийнято пізніше, ніж вказано, але не пізніше, ніж до кінця лютого 2019 року.

ЦИКЛ № 2: Для проектів, які мають початися не раніше, ніж 1 липня 2019 року, і непізніше, ніж 30 вересня 2019 року. ПРИМІТКА: перша дата стосується початкуцілеспрямованого планування і підготовки проекту, а не його публічного відкриття чизавершення роботи по ньому. Програма малих грантів підтримує проекти, які тривають до 12 місяців. Остаточне рішення з приводу фінансування може бути прийнято пізніше, ніж вказано, але не пізніше, ніж до кінця вересня 2019 року. 4 лютого 2019 року – запрошення до участі у Циклі # 2 11 березня 2019 року – кінцева дата подання заявок на Цикл № 2 (23:59 за київським часом, UTC+2)

По додаткову інформацію просимо звертатися до Посольства США в Києві, Україна, за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

.Джерело

 

  • Контакти

 

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

 

Стипендія від університету New Europe College (Румунія)

 

Університет New Europe College надає стипендії на 2019-2020 навчальний рік. Стипендію можуть отримати молоді вчені та дослідники, які працюють у галузі гуманітарних, соціальних та економічних наук. Дедлайн - 7 грудня 2018 р. (далі - англ.).

New Europe College – Institute for Advanced Study in Bucharest, Romania – announces the competition for Fellowships in the academic year 2019-2020.

The program targets early career Romanian and international researchers/academics working in the fields of humanities, social studies, law, and economics.

ELIGIBILITY

Applicants must hold a Ph.D. title. Preference is given to early career candidates and to those who have not yet benefited from a NEC Fellowship.
Working languages: English, French, and German. A good command of English is desirable.

Duration of the Fellowship: for Romanian citizens a full academic year (10 months, starting with October 2019); for non-Romanian citizens a full academic year (10 months, starting with October 2019); for non-Romanian citizens a) a full academic year (10 months, starting with October 2019) or b) a one term (5 months, starting with October 2019 or with March 2020).

Location: New Europe College – Institute for Advanced Study, Bucharest, Romania.

The Fellowship consists of: a monthly stipend of 750 Euro (tax free), accommodation in Bucharest, comprising living quarters and working space; travel from the home/residence country to Bucharest and back, as well as for season holidays. t The Fellows who stay for the whole academic year are offered a one-month research trip abroad to an institution of their choice (1,500 Euro for transportation, accommodation, and per diem).The Fellows will also have free access to the NEC library and electronic resources/databases.

The Fellows are expected to work on their own projects, and take part in the scientific events organized by the New Europe College. At the end of their Fellowship, each Fellow is expected to hand in a research paper, reflecting the results of his/her work over the duration of the Fellowship. The papers will be included in a NEC publication.

HOW TO APPLY

Applications will be submitted in electronic format only, to the address: applications @ nec . ro

Candidates are asked to enter in the Subject field of their e-mail message ”NEC Fellowship”.

The deadline for the submission of applications is December 7, 2018.

Incomplete or late applications will not be taken into consideration.

We will acknowledge receipt of an application and confirm whether the application requirements have been met within 14 days after the deadline.

The applicants will be notified on the results of the pre-selection in the first half of March 2019, by e-mail. The shortlisted candidates will be invited to an interview, organized on April 10-12, 2019.

The application form, the application guidelines and additional information on New Europe College can be downloaded from here

Application-Form_NEC_2019-2020.doc

Application-Guidelines_NEC_2019-2020.doc

Call-For-Applications_NEC_2019-2020.doc 

or requested by e-mail, at applications @ nec . ro

Mailing address: New Europe College, str. Plantelor 21, 023971 Bucharest, Romania

Phone (+4) 021 307 9910, Fax: (+4) 021 327 0774, E-mail: applications @ nec . ro

 Контакти

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 


 

 

Конкурс на отримання грантів у сфері культурних та креативних індустрій

 

Відкрито конкурс на отримання грантів від «Креативної Європи», програми з найбільшим об'ємом фінансування проектів у сфері культурних та креативних індустрій в Європі. Дедлайн - 11 грудня 2018 р. (далі - англ.).

Надсилати заявки можуть проекти міжнародної співпраці двох типів:

Маломасштабні проекти, які тривають щонайдовше 48 місяців, залучають щонайменше 3 партнерів принаймні з 3 країн. Такі ініціативи можуть отримати до 200 000 євро – максимум 60% від загального обсягу коштів, передбачених для проекту.

Великомасштабні проекти тривають щонайдовше 48 місяців; партнери – принаймні з 6 країн. Фінансування до 2 млн євро – 50% від загального обсягу коштів, передбачених для проекту.

Дедлайн – 11 грудня 2018 року.

Подання заявки

Джерело

 

  • Контакти

 

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Конференція проекту «Європейська та американська освіта на благо України»

 

Випускників стипендійних програм Інституту/Фонду «Відкрите суспільство»! запрошують до участі в конференції проекту «Європейська та американська освіта на благо України».

Запрошуємо Вас до участі в конференції проекту «Європейська та американська освіта на благо України», яка стане завершальним етапом проекту «Підтримка відкритого суспільства: моя історія», що впроваджується Львівським та Харківським Центрами «Освіта» за фінансової підтримки Мережевих стипендійних програм Фонду «Відкрите суспільство» (Open Society Foundation Network Scholarship Programs).

Метою цієї конференції буде обговорення випускниками різноманітних програм міжнародних академічних обмінів результатів їхньої участі в програмах, а також можливих форм продовження їхньої співпраці з Фондом «Відкрите суспільство» та урядом США через гранти для випускників програм обмінів.

У конференції візьмуть участь представники Фонду «Відкрите суспільство», Міжнародного фонду «Відродження» та Посольства США в Україні.

До участі в конференції запрошуються випускники таких програм:

  • Cambridge Colleges Hospitality Scheme;
  • Oxford Colleges Hospitality Scheme;
  • Open Society Foundation / Cambridge Scholarships;
  • Opens Society Institute Edinburgh Scholarships Programme;
  • OSI/FCO Chevening Scholarships at the University of Oxford;
  • Open Society Foundation Scholarships in European Studies (Maastricht & Aarhus);
  • Open Society Foundation Undergraduate Exchange Program;
  • Global UGRAD.

Конференція відбудеться 28 листопада 2018 р. в Американському Домі у Києві (вул. Пимоненка, 6) та розпочнеться о 12:30.

Просимо Вас зареєструватися для участі в конференції, скориставшись цією формою. Останній термін подання реєстраційної форми – 5 листопада 2018 р.

Докладніша інформація про конференцію - на сторінці https://osvita.org/nsp-alumni-conference/.

 

  • Контакти

 

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Пишемо без упереджень: тренінг для медіа

 

ГО «ТОЧКА ОПОРИ ЮА» запрошує 15 листопада 2018 року у м. Києві взяти участь у тренінгу для журналістів, представників медіа та студентів відповідних факультетів «Пишемо без упереджень».

Тренінг проводять:

Ірина Земляна, медіаекспертка, тренерка з безпеки для журналістів Інституту Масової Інформації (ІМІ)
Тимур Левчук, виконавчий директор ГО “ТОЧКА ОПОРИ ЮА”.

 

Програма тренінгу включає такі теми, як:
- свобода слова: фейки, дезінформація, журналістські стандарти
- як працювати з чутливими темами та героями
- основні тренди в журналістиці: який контент найкраще працює сьогодні, лайфхаки
- презентація дослідження про онлайн-права в Україні

 

Інші деталі:
Тривалість тренінгу 6 годин. Участь у тренінгу безкоштовна. Для учасників/учасниць з інших регіонів передбачено компенсацію проїзду.


Про результати відбору до участі Вас буде повідомлено особисто електронною поштою або телефоном.

 

Тренінг став можливим за фінансової підтримки Сounterpart та USAID.

 

Щоб взяти участь в заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму: http://bit.ly/trainingformedia. Заявки приймаються до 9 листопада 2018 року.

 

  • Контакти

 

  • 0666674646 Антон Левдик

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/