Круглий стіл «ШІ-бум: людиноцентричні інновації» у міжнародному форматі

1В рамках україно-китайського освітньо-наукового проєкту «Освіта в глобалізованому суспільстві: філософія, менеджмент, культура (сучасні тенденції, економічні опції та міжнародні практики)» 12 травня 2023 року відбувся круглий стіл у міжнародному форматі на тему «ШІ-бум: людиноцентричні інновації». У заході взяли участь науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти різних рівнів ЗВО України та Аньхойського університету фінансів та економіки (КНР). Розглянуті повідомлення та проведені обговорення тем в межах секцій «Від камяного віку до кібер-ери: роль інновацій в історії людства», «Філософський досвід розпредмечування ШІ», «Практики використання: ШІ нас або ми його?». Проведено конкурс мемів, коміксів, сатири на науковців та студентів, що використовують ШІ для написання робіт. Організатор заходу – доц. Наталія Рибка (НУ «Одеська політехніка», ЗВО-партнер), член програмного комітету від Університету Ушинського – проф. Оксана Петінова.
Виступила з доповіддю «Парадокси розуміння природи людського інтелекту як виклики для перспектив розвитку ШІ» здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОНП «Філософія» Людмила Городнюк. До обговорення та дискусії долучилися Інна Федорова, Ігор Семенов, Віолета Світлицька та інші аспіранти, а також студенти 1 курсу факультету початкового навчання. Від Аньхойського університету фінансів та економіки на секційному засіданні під керівництвом Катерини Ткаченко брали участь 张莹莹, 彭雅倩, 倪琪, 杨媛媛, 朱佩珍, 宋玉, 岩, 刘静文. Захід був надзвичайно цікавим та викликав інтерес у всіх присутніх.

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/