Протягом березня 2022 року викладачи кафедри загальної та диференціальної психології приймали участь у декілька заходах, де підвищували кваліфікацію за актуальними темами стосовно стану суспільства в стані війни

2Протягом березня 2022 року викладачи кафедри загальної та диференціальної психології приймали участь у декілька заходах, де підвищували кваліфікацію за актуальними темами стосовно стану суспільства в стані війни:

10.03.22. Зустріч з кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри прикладної математики та інформатики Яновським Анатолієм Олександровичем за темою "Безпека використання сучасних інформаційних систем. Адміністрування власного інформаційного простору"

12.03.22. Зустріч з Тетяною Петуховою і Василем Заплатинським за темами «Війна: якщо залишився вдома», «Війна. Евакуація».

20.03.22. Відкрита лекція професора Арієльського університету, PhD із психології Ефраім Сем’юель Гроссмана (Dr. Ephraim Samuel Grossman) на тему:  «ПЕРША ДОПОМОГА ПРИ СТРЕСОВИХ СИТУАЦІЯХ»

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/