ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ПСИХОЛОГА

 До професійного свята – Всеукраїнського дня психолога - на соціально-гуманітарному факультеті було проведено низку заходів:

 

МІСЯЧНИК САМОВРЯДУВАННЯ – студенти-психологи Іванець Вікторія та Чернева Тетяна провели лекцію для першокурсників за темою «Сприйняття»  (див.: http://psy-pnpu.od.ua/2017/04/07/otkrytaya-lekciya-na-pervom-kurse/); Лосєва Тетяна, Блага Ольга, Красильникова Ганна разом із магістранткою Сидоренко Анастасією провели заняття з дисципліни «Математичні методи в психології»; Євгенія Резниченко провела цікавий семінар для студентів третього курсу з історії формування гештальт-психології (див.: http://psy-pnpu.od.ua/2017/04/14/otkrytoe-zanyatie-po-istorii-psixologii)/; Полякова Ксенія разом із Гайдаєнком Павлом провели активне заняття із судової психології у кримінальному судочинстві;  Чернишова Тетяна разом із Бердніковою Анастасією провели практичне заняття з психології праці (див.: http://psy-pnpu.od.ua/2017/04/21/mesyachnik-samoupravleniya-prodolzhaetsya/); зі студентами-психологами 3-го курсу Соловйова Світлана та Яковлева Тетяна провели заняття «Проведення комунікативного тренінгу у Ко-тренерстві» (див.: http://psy-pnpu.od.ua/2017/04/24/fotootchyot-s-dnya-samoupravleniya/).

 

МІЖНАРОДНУ СТУДЕНТСЬКУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ «Актуальні проблеми практичної психології» було проведено кафедрою теорії та методики практичної психології 22 квітня (див.: http://psy-pnpu.od.ua/2017/04/21/mizhnarodna-naukovo-praktichna-internet-konferenciya-aktualni-problemi-praktichno%D1%97-psixologi%D1%97/).

 

ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «ПСИХОЛОГІЯ» було проведено з 20 по 22 квітня кафедрою загальної та диференціальної психології  (завідувач – проф. О. П. Саннікова ), у якому взяли участь переможці І етапу з 26 вишів України. Переможницею  (1-е місце) стала Чернолуцька Анастасія, студентка 3 курсу факультету дошкільної педагогіки та психології. Вітаємо Анастасію та її наукового керівника – доц. О. А. Орищенко!

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/