×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/09_2017/sp1/31658.jpg

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/09_2017/sp1/31648.jpg

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/09_2017/sp1/31658.jpg

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/09_2017/sp1/31648.jpg

SEANERGY Global Sport Expo – перша масштабна спортивна виставка

18-21 серпня в Одесі відбулася SEANERGY Global Sport Expo – перша масштабна спортивна виставка, яка проводиться за підтримки Національного олімпійського комітету України, Міністерства закордонних справ України, міської ради Одеси.

{gallery}09_2017/sp1/31658.jpg{/gallery}

В зазначеному заході прийняв участь ректор університету академік Олексій Чебикін, який розповів юним спортсменам, що приїхали з різних міст України, про комплекс методик психологічної підготовки спортсменів до змагань.

{gallery}09_2017/sp1/31648.jpg{/gallery}

На даному заході також виступив аспірант кафедри теорії та методики практичної психології нашого університету, двократний олімпійський чемпіон Юрій Чебан, який поділився з юними спортсменами досвідом підготовки до відповідальних змагань. Завідувач кафедри доцент університету Босенко Анатолій розповів про певні фізіологічні критерії готовності спортсменів до змагань. У заході також приймав участь декан факультета фізичної культури та реабілітації Борис Шеримет. Цікавими були виступи випускника університету, неодноразового призера Олімпійських ігор Миколи Мільчева, а також голови Національного олімпійського комітету України та видатного спортсмена Сергія Назаровича Бубки.

Останній відмітив суттєвий внесок Інсититута фізичної культури та реабілітації Університету Ушинського в олімпійський рух, адже його випускники та студенти на різних Оліипійських іграх отримали 23 золоті медалі, не рахуючи серебрених та бронзових.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/