×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/09_2017/trud/1.jpg

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/09_2017/trud/1.jpg

ЗАСІДАННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

 

31 серпня 2017 року відбулася конференція трудового колективу Університету Ушинського, на якій розглядалися підсумки роботи за 2016-2017 навчальний рік та основні завдання на новий навчальний рік.

{gallery}09_2017/trud/1.jpg{/gallery}

На фото: відкриття конференції трудового колективу

Ректор університету, академік О. Я. Чебикін, доповів про основні здобутки університету в 2016-2017 навчальному році.

Серед найвагоміших визнані: проведення ІІІ Міжнародного конгресу «Глобальні виклики педагогічної освіти в університетському просторі»; розширення ліцензування та акредитації окремих спеціальностей ОС магістра та аспірантури; удосконалення профорієнтаційної роботи; поглиблення міжнародної співпраці; збільшення кількості наукових праць у науковометричних журналах; отримання понад 70 студентами університету призових місць на Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах наукових робіт, олімпіадах, творчих та спортивних змаганнях тощо. Університет посів перше командне місце в XXV міжвузівській спартакіаді м. Одеси, перше у своїй групі та третє загальне місце у Всеукраїнській спартакіаді.

Академік А. М. Богуш під час виступу звернула увагу на необхідність посилення роботи професорсько-викладацького складу над удосконаленням програм навчання у зв’язку зі значними змінами, що відбулися внаслідок уведення в дію концепції нової школи. Професор Н. К. Білова підкреслила необхідність посилення практичної підготовки студентів, зокрема шляхом залучення студентів мистецьких спеціальностей та провідних фахівців факультету до спільної роботи в межах культурних проектів університету.

Серед основних завдань на новий 2017-2018 навчальний рік визначено: модернізацію навчальної діяльності на основі інтеграції традиційних педагогічних та новітніх інформаційно-комунікаційних технологій навчання; створення на базі бібліотеки університету репозитарію наукових текстів; розширення ліцензій з окремих спеціальностей; включення фахових видань університету до науковометричних баз даних тощо.

Конференція трудового колективу схвалила звіт про результати роботи університету у 2016-2017 році та визнала її задовільною.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/