ВИСТАВКОВО-ОСВІТНІЙ ФОРУМ «УКРАЇНСЬКА РОДИНА»

На факультеті дошкільної педагогіки і психології започатковано виставково-освітній форум “Українська родина», який буде проводитися протягом навчального року. В межах форуму заплановано заходи, які познайомлять студентів і викладачів з традиціями, звичаями, святами і побутом української родини.

Початком форуму стало свято «Український рушник», на якому було представлено виставку українських рушників, вишитих мамами, бабусями студентів та викладачів факультету.  Пройшов  концерт, який підготували студенти 3 курсу на чолі з доцентом кафедри сімейної та спеціальної  педагогіки і психології О. Монке. Під ніжні звуки скрипки зустрічали гостей хлібом-сіллю, потім пригощали  смачним короваєм. Читали вірші про рушники, співали пісні, інсценували обряди: «Виряджання сина до армії», «Весілля», «Народження дитини». Із захопленням слухали присутні історію виникнення  цього  диво - полотна, легенди про рушник та  розповіді про його національну значущість.

Гостями на святі були іноземні студенти з Китаю, Туреччини, Іраку, які познаймилися та зацікавилися українською культурою, традиціями, мистецтвом і наполягали на запрошенні їх на наступні заходи.    

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/