IX Міжнародний молодіжний фестиваль - конкурс хорів та оркестрів

IX Міжнародний молодіжний фестиваль - конкурс хорів та оркестрів відбувся 5-8 липня 2018 року у м. Братислава. . Хори та оркестри мали змогу показати свій талант в найкращих концертних залах , прекрасних храмах та на відкритих площадках Старого міста.
Україну на фестивалі представляв наш колектив - хор заочного відділення ПНПУ ім.Ушинського під керівництвом Сергія Савенка (хормейстер - Марина Ткаченко, концертмейстер – Людмила Ходикіна, Марія Осецька, солісти – випускниця Світлана Пруба (сопрано) та студент ІІІ курсу Олександр Осадчий (віолончель). 

Колектив був не в повному складі, та, попри всі негаразди та перешкоди, з – поміж сильних колективів Боснії та Герцеговини, Бельгії, Чеської Республіки, Макао , Угорщини та Америки, наш хор з України став бронзовим призером фестивалю у номінації «сучасна музика»!
Бажаємо всім нашім колективам подальшого натхнення та нових перемог!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/