Перемога Володимира Воронька у змаганнях з плавання на відкритій воді

Уперше в історії України в м. Одесі відбулися масштабні змагання з плавання на відкритій воді – OCEANMAN. Це серія змагань, які поетапно проходять у кількох містах світу протягом року. З 2016 року OCEANMAN є міжнародним чемпіонатом світу на відкритій воді як для любителів, так і для професіоналів.

У змаганнях взяли участь 800 учасників змагань із 18 країн світу. Близько 3000 уболівальників підтримували своїх улюбленців.

Були організовані старти на такі дистанції OCEANMAN, як-от: заплив на 10 км; Half OCEANMAN – заплив на 5 км; естафета 3 х 500 метрів; спринт на 2 км; дитячий заплив OCEANKIDS (500 м) та благодійницький заплив на 1 км. 

Переможцем запливу на 5 км став випускник факультету фізичної реабілітації Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, майстер спорту України Володимир Воронько.  

Кафедра теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін,  ректорат Університету Ушинського вітають Володимира із перемогою!

(http://oceanman-openwater.com/simple/the-debut-oceanman-in-odessa-gathered-almost-800-swimmers-from-whole-over-the-world)

(https://www.facebook.com/pbdjurinsky/videos/1854519424630052/t=23)

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/