XІІ Міжнародна науково-практична конференція “Адаптаційні можливості дітей та молоді”

13-14 вересня 2018 року кафедрою біології і охорони здоров’я було проведено  XІІ міжнародну науково-практичну конференцію «Адаптаційні можливості дітей та молоді» за наступними напрямами:
Медико-біологічні основи фізичного розвитку та фізичного виховання.
Адаптаційні можливості організму. Функціональні резерви.
Фізіолого-гігієнічні аспекти дозування і адаптації організму до фізичних навантажень.
Психолого-педагогічні питання фізичного виховання, пошуки нових, нетрадиційних форм і методів.
Валеологічні та екологічні аспекти фізичного виховання та спорту.

В конференції взяли участь провідні фахівці з фізичного виховання та спорту педагогічних, медичних та інших університетів України, Польщі, Білорусі та Молдови, а також спортивних установ, шкіл та інших закладів (всього 217 учасників).
13 вересня після реєстрації та привітання учасників відбулося пленарне засідання, на якому виступили з доповідями низка відомих науковців: професори Є. Л. Михалюк (Запоріжжя), О. О. Приймаков (Польща), І. О. Калиниченко (Суми), Г. В. Коробейніков (Київ), Є. О. Афтімічук (Молдова), доценти Є. В. Осіпенко (Білорусь), В. Г. Тодорова (Одеса), а також завідувач кафедри А. І. Босенко і професор кафедри Т. В. Дегтяренко. Більшість пленарних доповідей викликала велику зацікавленість учасників конференції, зокрема студентів, низку запитань та гостру дискусію.
14 вересня відбулися секційні засідання, де поруч з провідними фахівцями вищезазначених галузей, виступили аспіранти і молоді вчені; багато виступів також викликали зацікавленість та велику кількість запитань з боку учасників конференції та студентів.
За практичною частиною програми конференції відбувся майстер-клас з дельфінотерапії під керівництвом Н. Ю. Василевської у місцевому дельфінарії «Немо», який викликав незгладимі та незабутні враження. З великим задоволенням учасники конференції та гості сприйняли виступ-шоу, в якому високу майстерність продемонстрували методисти-тренери та їх вихованці – дельфіни.
15 вересня, в рамках екскурсійної програми, бажаючі учасники конференції відвідали Свято болгарської культури в Аккерманській фортеці.
За відгуками всіх учасників, конференцію було проведено на високому науковому та організаційному рівнях.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/