Яскравий виступ студентів і аспірантів Університету Ушинського на конкурсі в Будапешті

Студенти й аспіранти факультету музичної та хореографічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського з КНР Ван Лу, Чень Чень, Чень Хань, Чжоу Є, Чжоу Дапін, У Сюань (наукові керівники проф. О. Є. Реброва, доценти М. Г. Демидова, Н. О. Батюк) успішно виступили на ХVІІ Міжнародному конкурсі-фестивалі «Constellation of Budapest − youth, inspiration, talent», що відбувся у столиці Угорщини Будапешті з 02.11.2018 по 05.11.2018. Цей конкурс традиційно проводився у межах фестивального проекту «Сузір’я» під патронатом мерії Будапешта та Національної академії мистецтв України.

Виконавці Університету Ушинського у різних номінаціях отримали нагороду конкурсу «GOLD CONSTELLATION» та увійшли до групи переможців, посівши 1 місця.

Вітаємо найкращих та талановитих студентів та аспірантів Університету Ушинського, які успішно сполучають наукову та творчу діяльність. Бажаємо успіхів та нових перемог !

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/