XVII Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості «СУЗІР'Я БУДАПЕШТА - ЮНІСТЬ, НАТХНЕННЯ, ТАЛАНТ»

XVII Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості «СУЗІР'Я БУДАПЕШТА - ЮНІСТЬ, НАТХНЕННЯ, ТАЛАНТ», який проходив у Венгрії 6-8 листопада, зібрав більш 600 талановитих дітей з України, Угорщини, Австрії, Китаю, Боснії і Герцеговини. Юні артисти отримали можливість продемонструвати свою майстерність на сцені одного з кращих театрів Будапешту «ERZSEBET», розташованому в мальовничому парку. З вітальним словом до учасників та гостей фестивалю звернувся мер XVI району м. Будапешта пан Петер Ковач, який побажав удачі конкурсантам, підкресливши, що розвиток міжнародних зв'язків має велике значення для зміцнення взаєморозуміння і дружніх відносин між творчою молоддю різних країн.

Виступи конкурсантів оцінювало міжнародне професійне журі, до складу якого увійшли заслужені діячі мистецтв. Голова журі - Зеновій Корінець, генеральний директор і художній керівник Національного заслуженого академічного народного хору України ім. Г. Верьовки.

Лауреатом І ступеню в номінації «Інструментальний жанр» (бандура) стала студентка факультету музичної та хореографічної освіти Черноморець Марія (клас викладача Васильків Т.О.).

Вітаємо Марію та її викладача Тетяну Олександрівну Васильків з перемогою й бажаємо подальших успіхів і творчого натхнення!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/