Вручення дипломів магістрів на фізико-математичному факультеті

8 лютого 2019 року в Університеті Ушинського відбулася офіційна церемонія вручення дипломів випускникам магістратури 2018 року фізико-математичного факультету за спеціальностями 014 Середня освіта (Математика), 014 Середня освіта (Фізика), 014 Середня освіта (Інформатика), яким було присвоєно кваліфікації “Математик. Викладач математики”, “Фізик. Викладач фізики”, “Викладач інформатики” відповідно.

Декан фізико-математичного факультету Олександра Ігорівна Ордановська у святковій промові привітала всіх з отриманням нової кваліфікації і побажала  подальших професійних і творчих здобутків на освітянській ниві.

На святі, окрім випускників, були присутні викладачі факультету, батьки випускників, гості. Зазначимо, що серед випускників є не лише викладачі, а й директори і заступники закладів м. Одеси і області (Копач С. О., Красноярова А. О., Шмельова Ю. М.).

Колектив факультету щиро вітає випускників магістратури 2018 року!

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/