Відбулась презентація кафедр інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського!

4 березня 2019 року викладачами кафедри біології і охорони здоров’я спільно з кафедрою гімнастики та спортивних єдиноборств інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського була проведена презентація спеціальностей та освітніх програм для старшокласників, які навчаються в Одеському навчально-виховному комплексі № 67 «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей» Одеської міської ради Одеської області.

Доктор педагогічних наук, професор  кафедри біології і охорони здоров’я  Б. Т. Долинський розповів школярам про спеціальності, особливості вступної кампанії цього року. Велика увага була приділена інформації про історію розвитку університету, освітні програми та нові спеціальності (зокрема «Фізична культура і спорт»), а також про інші факультети. Майбутні абітурієнти були запрошені на день «Відчинених дверей університету», який відбуватиметься о 14:00 15 березня 2019 року за адресою: вул. Старопортофранківська, 26.

Студентки першого року навчання Велика Христина, Пильневич Марія, Єрмакова Валерія та Євстафьєва Світлана, під керівництвом викладачів Долгієр Є. В., Тодорової В. Г., Погорєлової О. О., Прокоф’євої Л. А., підготували концерт, який був позитивно сприйнятий учнями і викладачами школи та сприяв зацікавленості майбутніх абітурієнтів до навчання в університеті.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/