День відчинених дверей в Університеті Ушинського 2019

15 березня 2019 року у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського відбувся “ДЕНЬ ВІДЧИНЕНИХ ДВЕРЕЙ-2019”.

У межах профорієнтаційної акції в Університеті Ушинського було проведено цікаву зустріч ректорату з майбутніми абітурієнтами.

До 350 присутніх старшокласників та їхніх батьків з вітальним словом звернувся ректор, академік Олексій Якович Чебикін. Перший проректор, професор Ольга Антонівна Копусь розповіла присутнім про особливості вступу до університету в 2019 році.

Творчі здобутки студентів і викладачів різних факультетів, зокрема факультету музичної та хореографічної освіти, інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, студклубу, були продемонстровані гостям під час яскравої концертної програми.

Абітурієнти та їхні батьки мали можливість особисто поспілкуватися з деканами, викладачами, психологами та студентами Університету Ушинського, ознайомитися з виставковими стендами, музейною експозицією, відвідати спеціалізовані аудиторії та лабораторії, дізнатися про умови навчання та переваги майбутньої професії.

   

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/