"Кубок ректора"

За ініціативи Студентської ради Університету Ушинського та допомоги кафедри фiзичного виховання 24 квітня 2019 р. на базі навчально-тренувального та оздоровчо-реабілітаційного центру "Буревісник"" відбулися  змагання, на яких  вперше розiгрувався '' Кубок ректора''.  Вiсiм збiрних команд факультетiв , виборювали першiсть з футболу,  волейболу, перетягування канату та розважальнi естафети. Основною метою турнiру  було пропаганда здорового способу життя та удосконалення майстерностi cтудентiв, залучення  їх до систематичних занять фiзичною культурою та спортом, активного дозвілля серед молоді. Фестiваль молодi i спорту  розпочався з привiтанням учасникiв та  гостей головою спортивного клубу  унiверситету Мунтян I.C. Понад  85 учасникiв з 8-команд вели напружену боротьбу за вихiд  у фiнальну частину турнiру.                    

В рiзноманiтних  естафетах студенти проявили силу волi, спритнiсть, кмiтливicть та витривалiсть,  ще раз пiдтвердили слова народної мудростi :» У здоровому тiлi – здоровий дух!»

За результатами спортивних змагань ІІІ місце посіла команда факультету дошкільної педагогіки та психології, ІІ місце – фізико-математичного факультету. І місце в запеклій боротьбі виборола команда інституту фізичної культури, спорту та реабілітації.
Вітаємо учасників та переможців змагань, бажаємо подальших спортивних та життєвих успіхів.

Учасникам змагань вручили кубки та пам'ятні грамоти. Всього в святi  взяли участь понад 100 осіб.

Студентської рада.

Кафедра фiзичного виховання, спортклуб.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/