Рішення вченої ради ПНПУ імені К. Д. Ушинського Протокол № 2 від 27 вересня 2018 року

1. З питання «Звіт про результати роботи приймальної комісії».

Заслухавши й обговоривши звіт відповідального секретаря приймальної комісії В. В. Бобошко, учена рада

УХВАЛИЛА:

1.1. Уважати роботу приймальної комісії задовільною.

1.2. Підготувати пропозиції щодо обсягів прийому абітурієнтів за освітніми ступенями бакалавра та магістра на 2019 р.

1.3. Розробити план роботи приймальної комісії.

1.4. Подати на затвердження ректорові університету склад відбіркових комісій (технічних секретарів).

1.5. Подати на затвердження ректорові університету склад предметних екзаменаційних, фахових атестаційних та апеляційних комісій.

1.6. З метою поліпшення профорієнтаційної роботи запланувати виїзди відповідальних осіб від факультетів у навчальні заклади області та передбачити їх участь у заходах, що проводяться центральними та місцевими органами влади, центрами зайнятості; посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо набору вступників на нові напрями підготовки.

1.7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого проректора О. А. Копусь.

2. З питання «Організація інформаційно-профорієнтаційної роботи на факультеті початкового навчання».

Заслухавши й обговоривши звіт завідувача кафедри В. А. Балакірєвої та співдоповідь В. М. Чумака, учена рада

УХВАЛИЛА:

2.1. Інформацію завідувача кафедри педагогічних технологій початкової освіти факультету початкового навчання доцента В. А. Балакірєвої про організацію профорієнтаційної роботи на факультеті початкового навчання взяти до відома.

2.2. Уважати стан організації профорієнтаційної роботи на факультеті початкового навчання задовільним.

2.3. Запрошувати учнів випускних класів закладів загальної середньої освіти, співробітників закладів освіти на профорієнтаційні заходи факультету (день відчинених дверей, акція «Я – майбутній учитель-початківець») та університету.

2.4. Оновити інформацію про факультет на сайті університету, а також розповсюдити рекламні матеріали для вступників у ЗМІ, на телебаченні, радіо, в інтернет-виданнях та соціальних мережах.

2.5. Провести олімпіаду зі спеціальності 014 Початкова освіта за участі випускників закладів загальної середньої освіти м. Одеси та області.

2.6. Провести фестиваль педагогічної майстерності із залученням учителів-новаторів та студентів.

2.7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи комплексу, доцента А. М. Ананьєва.

3. З питання «Про завершення прикладного наукового дослідження, яке виконується за рахунок другої половини робочого часу викладачів «Теоретико-методичні основи формування методичної компетентності в навчанні математики (інформатики) в системі неперервної освіти вчителя» (2014-2018 р.р.)».

Заслухавши та обговоривши звіт проф. С. О. Скворцової та співдоповідь І. А. Княжевої, учена рада

УХВАЛИЛА:

3.1. Уважати виконання прикладного наукового дослідження «Теоретико-методичні основи формування методичної компетентності в навчанні математики (інформатики) в системі неперервної освіти вчителя» (державний реєстраційний номер 0114U000005) задовільним.

3.2. З метою покращання співпраці з педагогічною спільнотою та налагодження профорієнтаційної роботи організовувати і періодично проводити семінари для вчителів початкової школи та вчителів математики й інформатики.

3.3. Активно залучати студентів освітніх ступенів бакалавра і магістра до науково-дослідницької діяльності на засадах міждисциплінарного синтезу математики та інформатики.

3.4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з наукової роботи Т. І. Койчеву.

4. Про ліквідацію структурного підрозділу Університету Ушинського.

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора А. М. Ананьєва, учена рада

УХВАЛИЛА:

4.1. Ліквідувати структурний підрозділ університету – відділення перепідготовки кадрів зі спеціальності «Психологія» інституту післядипломної освіти та сертифікації з 01.10.2018 року.

4.2. Керівникам відділу кадрів (Л. М. Шишковій) та бухгалтерії (Р. Л. Кондратьєвій) вжити організаційних заходів у зв`язку з ліквідацією підрозділу та внести відповідні зміни до штатного розпису університету.

4.3. Директору інституту післядипломної освіти та сертифікації (Н. П. Гедіковій) в установленому порядку внести зміни до Положення про інститут.

4.4. Відділу кадрів (Л. М. Шишковій) відповідно до вимог чинного законодавства вжити заходів щодо переведення осіб, які працювали на посадах підрозділу, що ліквідується, на інші посади відповідно до штатного розпису університету.

4.5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректорів за напрямами роботи.

5. Про затвердження нової редакції Положення про психологічну службу.

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора А. М. Ананьєва, учена рада

УХВАЛИЛА:

5.1. Затвердити нову редакцію Положення про психологічну службу Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

5.2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи комплексу, доцента А. М. Ананьєва.

6. Про продовження академічної відпустки.

Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача відділу аспірантури та докторантури І. А. Хижняк, учена рада

УХВАЛИЛА:

Продовжити академічну відпустку аспірантці кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Москалевській Віті Анатоліївні терміном на 1 рік (з 01.10.2018 р. до 31.03.2019 р.) у зв’язку з доглядом за дитиною.

7. Про затвердження Концепції освітньої діяльності, освітньо-професійної програми та навчального плану зі спеціальності «Медицина» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти галузі знань 22 Охорона здоров’я».

Заслухавши та обговоривши інформацію доц. А. І. Босенка, учена рада

УХВАЛИЛА: у зв’язку із запланованим розширенням провадження освітньої діяльності у сфері вищої освіти шляхом започаткування провадження освітньої діяльності за новою спеціальністю з підготовки фахівців за другим (магістерським) рівнем галузі знань 022 «Охорона здоров’я» зі спеціальності 222 «Медицина» з можливістю здійснювати підготовку іноземців та осіб без громадянства, затвердити Концепцію освітньої діяльності, освітньо-професійну програму та навчальний план зі спеціальності «Медицина» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти галузі знань 22 Охорона здоров’я.

8. Про рекомендацію до друку.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови науково-методичної ради Т. Ю.Осипової, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Рекомендувати до друку навчальний посібник «Філософія науки». (Автор – О. Б. Петінова). Рецензенти: д.філос.н., проф. І. А. Кадієвська, д.філос.н., профМ. В. Пальчинська.

2. Рекомендувати до друку навчальний посібник «Навчання читання англійською мовою студентів мовних спеціальностей». (Укладачі:

Т. Є. Єременко, О. М. Трубіцина та інші.). Рецензенти: к.п.н., проф.Л. Г. Таланова, к.філол.н., проф. Г. В. Сивокінь.

3. Рекомендувати до друку методичні рекомендації «English Absurd Poetry. Limeriks» (Автори: Т. Є. Єременко, О. М. Трубіцина, О. М. Геркерова). Рецензенти: к.п.н., проф.Л. Г. Таланова, к.філол.н., проф. Г. В. Сивокінь.

4. Рекомендувати до друку методичні рекомендації «Управлінська практика зі спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми «Управління закладом освіти»» (Автори: О. О. Долженков, Н. М. Черненко, М. М. Ручкіна). Рецензенти: д.п.н., проф. В. М. Гладкова, д.п.н., проф. О. Л. Кірдан.

5. Рекомендувати до друку методичні рекомендації «Написання курсових робіт з дисципліни «Теорія та менеджмент організацій» за спеціальністю 073 Менеджмент» (Автори: О. О. Долженков, Н. М. Черненко). Рецензенти: д.п.н., проф. В. М. Гладкова, д.п.н., проф. О. Л. Кірдан.

6. Рекомендувати до друку методичні рекомендації «Числові ряди» (Автори: Г. Д. Урум, О. І. Олефір). Рецензенти: д.ф.-м.н., проф. О. І. Третьяк, к.ф.-м.н., доц. Г. В. Ковальова.

7. Рекомендувати до друку матеріали конференції «Адаптивні технології управління навчанням».

В.о. голови вченої ради О. А. Копусь

Учений секретар Н. Ф. Босак

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/