Психологічні тренінги фахівців Університету Ушинського

1У межах стратегії міжнародної гуманітарної організації IsraAID з підсилення стійкості спільнот запрошуємо на психологічні тренінги фахівців Університету Ушинського. Тренінги спрямовані на опанування практичних навичок з комунікації, саморегуляції та стрес-менеджменту. Також будуть розглянуті теоретичні моделі самодопомоги та психологічної допомоги іншим, які допомагають у ситуаціях тривалого стресу.
Південноукраїнський центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського за підтримки IsraAID оголошують реєстрацію на оффлайн-захід психологічного спрямування для аспірантів, асистентів викладачів, викладачів-стажистів, молодих фахівців Університету Ушинського 06 жовтня 2023 року о 14.00, що відбудеться в бібліотеці Університету Ушинського за адресою: м.Одеса, вул. Старопортофранківська, 36 (читальна зала).
Програма: Стресостійкість, психологічна стійкість та навички протидії вигоранню
Обсяг: 7 годин (0,23 кредити ЕКТС), Одноденний семінар
Дата: 06 жовтня 2023 року
Час: 14.00
Формат: оффлайн
Адреса: м.Одеса, вул. Старопотрофранківська, 36 (читальна зала)
Реєстрація доступна за покликанням:
https://forms.gle/1QD61dRoJyDuFdYH9
Заняття під час корпоративного навчання будуть проходити у форматі оффлайн!
За необхідністю звертайтеся за телефоном:
+380(98)-439-56-00 Соловейчук Олена Максимівна (фахівець Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери)

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/