Екскурсія до Одеського національного художнього музею

1У руслі вивчення навчальної дисципліни «Основи образотворчого мистецтва з методикою образотворчої діяльності дітей в закладі дошкільної освіти», викладачем кафедри теорії та методики дошкільної освіти Тамарою Роменською, було організовано екскурсію до Одеського національного художнього музею.  До екскурсії було залучено здобувачів першого року навчання спеціальності 012 «Дошкільна освіта». Для майбутніх фахівців у галузі дошкільної освіти така екскурсія – це ще один крок до їх професійного становлення, реалізації ідеї комплексного розвитку особистості засобами мистецтва.
У ході екскурсії Тамара Григорівна зосередила увагу студентів на різних видах живопису, архітектури, скульптури, з якими слід знайомити дітей дошкільного віку. Екскурсія була насичена цікавими завданнями, які сприяли не лише поглибленню знань майбутніх вихователів щодо особливостей сприймання та розуміння дітьми змісту творів мистецтва, але й дізналися цікаві факти про історію створення художнього музею.
По завершенню екскурсії студенти висловили слова подяки Тамарі Григорівні та екскурсоводу за такий неординарний формат проведення занять, поділися своїми враженнями та ідеями.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/