Відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів»

130 квітня 2024 року відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВА: ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ ТА ШЛЯХИ МОБІЛІЗАЦІЇ РЕСУРСІВ», засновником якої багато років поспіль виступає кафедра політичних наук і права Університету Ушинського.
Події в місті Одесі та в Україні загалом, які супроводжуються невщухаючими повітряними тривогами через постійні обстріли рф, не стали перешкодою для щорічного наукового онлайн-заходу, який об’єднав близько 100 учасників із різних регіонів України та зарубіжжя для обговорення актуальних питань українського суспільно-політичного життя.
Географія учасників зростає з року в рік: Одеса, Київ, Ужгород, Луцьк, Вінниця, Дніпро, Полтава, Запоріжжя… Представники 25 ЗВО та наукових установ України та 3 зарубіжних ЗВО (Університет Бухаресту (Румунія), Економічний університет в Братиславі (Словаччина), Придністровський державний університет імені Т. Г. Шевченка (Молдова)) взяли участь в роботі 4 секцій конференції. Серед учасників 22 доктори наук, понад 50 кандидатів наук, більше 20 аспірантів.
Тематика доповідей різноманітна, але переважна більшість про вплив війни та політичні процеси, свідомість громадян, міжнародну політику, а також про плани на відновлення України, її територій, повоєнну політику тощо.
Незабаром в репозитарії університету буде збірка матеріалів конференції, із якими у відкритому доступі зможе ознайомитися кожен бажаючий.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/