Участь у Міжрегіональному конкурсі студентських наукових робіт

1Викладачі соціально-гуманітарного факультету Університету Ушинського: професор Марія КАЗАНЖИ і професор Оксана ВДОВІЧЕНКО, а також здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти брали участь у Міжрегіональному конкурсі студентських наукових робіт, що проходив на базі Донецького національного університету імені Василя Стуса.
Вітаємо наших науковців-психологів: здобувачку 2-го курсу Желтову Анну з дипломом ІІІ ступеня (науковий керівник – старший викладач кафедри теорії та методики практичної психології Катерина КОВАЛЬ); здобувачів 3 курсу Почепинську Емілію і Шадт Дар’ю з отриманням почесних грамот. Бажаємо наступних досягнень на психологічних теренах. Разом до Перемоги!!!

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/