Всеукраїнський відкритий науково-практичний онлайн форум «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії» (аспіранти, здобувачі ОПП «Менеджмент СКД»)

120 вересня 2023 року здобувачі третього (освітньо-наукового рівня) вищої освіти ОНП «Філософія» (зокрема, Людмила Городнюк, Ігор Усатюк та інші) разом з гарантом ОНП проф. Оксаною Петіновою у дистанційному форматі долучилися до Всеукраїнського відкритого науково-практичного онлайн форуму «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії» та взяли участь у обговоренні доповідей спікерів декількох наукових панелей. Говорили про технології, методики, ресурси як активи інноваційного розвитку освіти, цифровізацію освіти в умовах євроінтеграції, інформаційно-цифрові середовища закладів освіти, Soft skills як сучасний інструмент можливостей та розвитку кваліфікованого фахівця у повоєнній відбудові України, тощо. Отримані знання та досвід стануть здобувачам у нагоді у досягненні результатів навчання на ОНП.
Для здобувачів 2 та 3 року навчання першого (бакалаврського рівня) вищої освіти ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» (Кароліна Стойкова, Марія Чекаліна, Олександра Стебловська, Анна Дилян, Софія Головіна, Світлана Данільченко) в межах форуму актуальним було долучитися до наукової панелі «Розвиток проєктної діяльності в контексті євроінтеграційних вимог впровадження інновацій у різних екосистемах», що є дотичною до ОК ОПП «Теорія та практика презентації проєктів» та «Філософія маркетингових стратегій». Розглядалися проблеми розвитку проєктної діяльності та роль інновацій в контексті євроінтеграційних вимог на прикладах конкретних підприємств та установ, виклики розвитку бізнесу через впровадження інновацій у виробництві, проєктні форми організації дослідницької діяльності, тощо.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/