Візит до Кишинівського державного педагогічного університету "Іоан Крянге"

14 жовтня 2023 року делегація професорсько-викладацького складу університету Ушинського перебувала з візитом у Кишинівському державному педагогічному університеті "Іоан Крянге". До складу делегації увійшли викладачі кафедри теорії та методики практичної психології (проф. Вдовиченко О.В., проф. Ситнік С.В., проф. Санніков О.І.). Колеги з Молдови представили напрями діяльності докторської школи з психології, педагогіки та менеджменту освіти, продемонструвавши сучасні STEAM лабораторії та інноваційні методи цифрової трансформації. Щиро вдячні проректору з міжнародних зв'язків, пані Ludmila ARMASU-CANTIR, декану Maria Virlan, за надані можливості поширити різносторонні зв'язки з колегами Європейського союзу, грантодавцями, а також за перспективи участі у міжнародних проєктах.
Треба відзначити, що у процесі роботи дійшли домовленості щодо академічної мобільності здобувачів вищої освіти та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників нашого університету. Крім того, обговорили можливості проведення подальших спільних наукових заходів, гостьових лекцій та тренінгів.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/