Все змінюється навколо нас – змінюється й бібліотека Університету Ушинського.

102.11.23 здобувачі першого (бакалаврського) освітнього рівня за спеціальністю 53 «Психологія» університету Ушинського відвідали бібліотеку закладу.
Завідуюча відділом бібліотеки, Панченко Ірина Владимирівна, провела екскурсію та заняття для студентів-першокурсників з формування навичок пошуку інформації у ресурсах бібліотеки, оформлення посилань та бібліографічних списків. Здобувачі отримали безцінний досвід та надзвичайно важливу та корисну інформацію.
Особливу цікавість викликало відвідування зали зі старими книгами та рукописами. Надовго запам’яталася найстаріша книга у бібліотеці.
Ірина Владимирівна розповіла багато цікавих історій, зокрема історію створення університету та бібліотеки, що додало глибокого розуміння їх значущості. Також студентам провели наглядний інструктаж, як користуватися онлайн репозитарієм.
Отриманні навички та знання будуть надзвичайно корисні слухачам для написання подальших наукових та курсових робіт.
Щира вдячність екскурсоводам та працівникам бібліотеки університету за теплий прийом, цінну інформацію та можливість поглибити знання та загальний кругозір.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/