Майстер - клас «Ефективні системи детекції брехні. Поліграф».

ngerb13 листопада 2023 року в колобороції з співзасновцею компанії QuestVeritas (м. Одеса) Щербіною Діаною (експерт - поліграфолог, в минулому – слідчий по злочинам в сфері економіки, майор поліції) та доцентом кафедри теорії та методики практичної психології Косьяновою Оленою (поліграфолог, член Всеукраїнської асоціації поліграфологів) проведено майстер - клас «Ефективні системи детекції брехні. Поліграф».
Здобувачам вищої освіти за спеціальностями: 053 Психологія (2, 4 курси) та 231 Соціальна робота (2, 3 курс) була надана можливість прийняти участь в обговоренні нормативної бази поліграфних перевірок в Україні, можливостей та сфер використання поліграфа. Всі присутні (в тому числі онлайн) ознайомились зі складовими частинами поліграфу та особливостями його застосування, продемонстровано роботу поліграфу. Студенти виявили значну зацікавленість, ставили багато запитань та активно брали участь в обговоренні. Ведучі дуже фахово та цікаво розповідали про роботу поліграфолога і відповідали на запитання.
Також здобувачам була надана можливість пройти поліграфну перевірку за обраною тематикою та всі бажаючі скористались цією нагодою.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/