Від особистої трансформації до впливу на розбудову миру

125 листопада на базі науково-дослідної лабораторії тренінгових технологій «Скріпка» Університету Ушинського відбулася онлайн зустріч з Д-ром з Бельгії Катріен Хертог на тему «Від особистої трансформації до впливу на розбудову миру».
Дослідниця, тренерка і практик у сфері миробудівництва з 20-річним досвідом роботи в академічному та неурядовому секторах поділилася інформацією про миротворчу програму IAHV та практику психосоціальної розбудови миру (ПСПМ) для підвищення ефективності миротворчої діяльності. Катріен також є директором всесвітньо відомої програми реабілітації ув'язнених Prison SMART for Europe та незалежним консультантом-тренером і дослідником.
Члени лабораторії отримали інформацію щодо проекту "Душевний мир і сила серця", який співфінансується Європейським Союзом і має на меті розширити можливості українців та інших біженців в Європі для зміцнення власного добробуту за допомогою інноваційного та економічно ефективного підходу IAHV.
Особливо активувалися слухачі під час проведення вправ на актуалізацію особистісних потреб, бажань та цінностей, щоб справлятися з тиском і робити здоровий вибір, коли стикаємося з життєвими викликами. Катріен щиро поділилася з гостями досвідом подолання важких станів самопочуття, безсоння, спустошеності. Було проведено ряд вправ на розслаблення, щоб заохотити спокійний стан розуму, позитивне психічне ставлення, підвищення впевненості в собі та внутрішньої сили.
Завершили зустріч подякою гості та плануванням скорих наступних спільних заходів разом з Катріен Хертог.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/