Науковий семінар «Забезпечення прав і свобод людини в умовах правового режиму воєнного стану» (в межах міжнародного проєкту «Science at Risk», Німеччина)

15 грудня 2023 року в межах міжнародного проєкту «Science at Risk» (Німеччина) в Міжнародний День волонтера та напередодні державного свята Дня Збройних Сил України відбувся науковий семінар на тему «Забезпечення прав і свобод людини в умовах правового режиму воєнного стану».До заходу долучилися представники різних установ та організацій міст України, – Одеси, Львова, Черкас, Білої Церкви, Слов’янська, Дніпра, Краматорська, Врадіївки та інших. Серед спікерів – провідні науково-педагогічні працівники кафедри адміністративного і фінансового права Національного університету «Одеська юридична академія»: доц. Родіон Негара, доц. Юлія Негара-Даниленко, доц. Тетяна Білоус-Осінь та доц. Анатолій Осадчий. Говорили про інституційне забезпечення прав і свобод людини та громадянина в умовах правового режиму воєнного стану, висвітлювали питання адміністративно-правового забезпечення прав громадян в особливий період, дискутували щодо особливостей застосування та дії антикорупційних обмежень в умовах воєнного стану як засобу забезпечення прав приватних осіб та адміністративно-правового забезпечення прав громадян в особливий період. Викладачі, студенти та аспіранти ЗВО України, в тому числі здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент соціокультурної діяльності» та третього (освітньо-наукового) ОНП «Філософія» Університету Ушинського, а також Гарант ОНП проф. Оксана Петінова долучились до участі та наукової дискусії. Захід був надзвичайно інформативним та актуальним, адже перед нашою державою серед першочергових завдань – збереження людини, її життя, здоров’я, честі та гідності, недоторканості, які визнаються відповідно до Конституції України найвищою соціальною цінністю в  державі.  

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/