Відвідування Одеського національного академічного театру опери та балету з членами гуртка «Школа гідів»

1Погоджуючись з очевидною тезою, що культура є прикрасою успіху та заспокоєння в труднощах, члени гуртка «Школа гідів», студенти 3 курсу художньо-графічного факультету, 4 курсу соціально-гуманітарного факультету (спеціальність 033 філософія, 034 культурологія) та факультету дошкільного виховання після успішного складання сесії та виступів на Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «Південноукраїнські наукові студії», відвідали Одеську оперу. Опера Дж.Верді «Трубадур» є класичним прикладом ідеального поєднання дії, слова і музики і справила сильне враження на студентів.
Особливу вдячність висловлюють студенти, члени гуртка, керівнику профспілки Університету Ушинського Начеву Андрію Петровичу за моральну та матеріальну підтримку в придбанні квитків на виставу.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/