Участь у круглому столі «PAGOSTE: Результати та використання. Створення покрокової Інструкції з впровадження партнерського управління для ЗВО України» (аспіранти)

1Здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОНП «Філософія» Людмила Городнюк, Інна Федорова, Ігор Усатюк та Гарант ОНП проф. Оксана Петінова  взяли участь у круглому столі «PAGOSTE: Результати та використання.Створення покрокової Інструкції з впровадження партнерського управління для ЗВО України» в межах плану сталого розвитку результатів проєкту Erasmus+ PAGOSTE «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні», що був проведений 12 січня 2024 року Університетом Ушинського в онлайн форматі. На порядку денному – обговорення цінності робітничих професій у пілявоєнній відбудові країни, інноваційні методичні рекомендації, спрямовані на впровадження механізмів управління на основі партнерства та стандартизації у підготовку викладачів професійної освіти в Україні. Запропоновано онлайн платформу «Партнерський простір 015», що об'єднує заклади вищої освіти, професійної та фахової передвищої освіти, а також роботодавців. Цей інструмент відкриває нові можливості для взаємодії та співпраці між різними галузями освіти та бізнесу. Розглянуто кращі українські та європейські практики впровадження нових механізмів управління на основі партнерства. Захід був надзвичайно цікавим та актуальним в умовах сьогодення.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/