Обговорення проєкту ОПП "Клінічна та реабілітаційна психологія" на 2024-2025н.р.

125 квітня 2024 року в онлайн та офлайн форматі відбулася зустріч групи забезпечення освітньо-професійної програми «Клінічна та реабілітаційна психологія» за спеціальністю 053 Психологія другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2024-2025н.р. (при участі робочої групи у складі І.І.Савенкової, І.В. Мельничук) зі стейкхолдерами та представниками студентської спільности щодо обговорення проєкту ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» на 2024-2025н.р.
Проєкт освітньої програми у квітні 2024 року був оприлюднений у відкритому доступі на сайті Університету Ушинського, отже, до обговорення мали змогу долучитися всі бажаючі. Під час онлайн та офлайн зустрічі, взяли участь зовнішні стейкхолдери освітньої програми – представники академічної спільноти, а саме, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Національного університету «Одеська юридична академія» Репнова Тетяна Петрівна та кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Національного університету «Одеська юридична академія» Татьянчиков Андрій Олександрович. Було проаналізовано мета, програмні результати навчання та інші питання реалізації програми за цією спеціальністю. Стейкхолдери відмітили, що ОПП приведене у відповідність до Освітнього стандарту спеціальності 053 Психологія, мета та завдання корелюють із новими стретегічними пріоритетами, визначеними Стратегією розвитку університету до 2030 року, тому програма не потребує суттєвих змін. Водночас, у межах співпраці між університетами-партнерами, представники яких були присутні на зустрічі, досягнуто домовленостей щодо продовження обміну досвідом між викладачами за програмою «Гостьовий лектор», а також організації внутрішньої мобільності магістрантів у другому семестрі 2024/2025 н.р. Зауваження одо проєкту ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» враховано.
Дякуємо нашим стейхголдерам за компетентний аналіз змісту та структури ОПП. Цінуємо Ваш внесок в її розвиток та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/