Вебінари «Авторські профілі науковця» та «EndNote: оформлення бібліографії статті за форматом журналу»

Image0712 та 14 квітня 2022 р. науково-педагогічні працівники та аспіранти кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності взяли участь у вебінарах «Авторські профілі науковця» та «EndNote: оформлення бібліографії статті за форматом журналу», проведеному Clarivate.

Основні питання, що розглядалися: складнощі при пошуку робіт певного автор; показники, що застосовуються для оцінки наукового доробку автора зокрема у Web of Science Core Collection (кількість статей, цитувань, h-index (індекс Гірша), beamplot; підготовка звітів про публікаційну діяльність для науковця, відділу, установи; порівняння функції і можливості авторських ідентифікаторів; створення наповнення, застосування Publons|ResearcherID, ORCID, ResearchGate, Google Scholar та інші.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/