Вебінар «Гендер та цифрові технології в науці»

Image0128 квітня 2022 р. науково-педагогічні працівники кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності та аспіранти спеціальності 033 Філософія взяли участь у вебінарі «Гендер та цифрові технології в науці», який проводився в рамках International Girls in ICT Day.

Ініціатор та організатор вебінару - Національний технічний університету «Харківський політехнічний інститут». В рамках заходу були обговорені наступні питання: Значення ІКТ в освіті, цифрові компетенції та гендер в науці в умовах воєнного часу (доповідач: Ганна Заволодько, доцент, кандидат технічних наук, кафедра системи інформації ім. В. О. Кравця»); Гендер та Диджитал Дивайд (доповідач: Олена Горошко, професор, доктор соціологічних наук, доктор філологічних наук, професор кафедри соціології та публічного управління); Цифрові компетентності, що сприяють доступу та безпеці в надзвичайних умовах (доповідач: Юлія Главчева, PhD комп’ютерні науки, директор науково-технічної бібліотеки Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»); Використання ІКТ у STEM освіті та технологіях, як в мирний час, так і в умовах воєнного часу (доповідач: Ксенія Мінакова, доцент, кандидат фізико-математичних наук, кафедра фізики Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»). Зустріч була дуже насиченою та інформативною.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/