Вебінари «Research Smarter: Рішення Clarivate для позиціонування ВНЗ у GRAS рейтингу» та «Як використовувати ресурси Clarivate для формування бібліотечних колекцій»

Image01та 28 квітня 2022 р. науково-педагогічні працівники та аспіранти кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності взяли участь у вебінарах «Research Smarter: Рішення Clarivate для позиціонування ВНЗ у GRAS рейтингу» та «Як використовувати ресурси Clarivate для формування бібліотечних колекцій».

Розглянуто питання використання інструментів Web of Science, в тому числі, Master Journal List, Journal Citation Reports і InCites, для керування своїми колекціями та визначення найефективніших журналів для ЗВО, з’ясовано особливості класифікації Global Ranking of Academic Subjects (GRAS) Shanghai GRAS, що заснована на відображенні категорій Web of Science для 54 навчальних предметів відповідно до методології GRAS. Учасники дізналися про те, як рішення, дані та послуги Clarivate можна використовувати для підтримки стратегії підвищення рейтингу університетів.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/