Міжнародне стажування (Польща) «Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення, перспективи»

Image01Вітаємо аспірантку 1 року навчання ОНП «Філософія» Марину Арапакі з отриманням сертифікату та успішним завершенням міжнародного стажування «Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення, перспективи», метою якого є поглиблення знань та розвиток компетенцій науково-дидактичного колективу українських університетів з точки зору викликів, рішень та перспектив у викладацькій та науково-дослідній діяльності в сучасному суспільстві.

Під час стажування було опрацьовано наступні модулі: Модуль 1. Міжнародне співробітництво прикордонних університетів. Міжнародна співпраця між прикордонними університетами. Модуль 2. Вдосконалення процесу навчання студентів. Вебінари «Розвиток творчого мислення у студентів», «Онлайн-освіта – інструменти для активізації студентів», «Тьюторинг в роботі викладача». Модуль 3. Люди з обмеженими можливостями у ВНЗ. Модуль 4. Вдосконалення дослідницьких навиків. Вебінари: «Публікація праць в престижних наукових журналах – від ідеї до реалізації», «Методологія отримання грантів для наукових досліджень», «Теорія та практика публічних виступів». Під час стажування важлива увага була приділена формуванню навичок soft skills.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/