Постать Григорія Сковороди в історії розвитку філософської думки

Image014 травня 2022 року відбулося засідання наукового гуртка Південноукраїнські наукові студії (керівник: проф. Петінова О. Б.), під час якого було обговорено питання ролі Григорія Сковороди у формуванні панорами історії філософії в Україні.

В дискусії взяли участь студенти факультету початкового навчання, іноземних мов. Серед доповідачів –аспірантка 2 року навчання спеціальності «Філософія» Ніколаєва Іванна, з презентаціями та доповідями виступили також Граф Валерія (4 курс ФІМ) та Маламон Анастасія (2 курс ФПН), які запропонували на огляд теми «Вплив Києво-Могилянської академії на світогляд Г. С. Сковороди» та «Соціально-філософські погляди Г. Сковороди». Захід пройшов дуже жваво.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/