Науково-практичний онлайн-семінар "Казкотерапія дитячої скорботи, втрат і розлучення з батьками та значущими дорослими"

126 травня 2022р. викладачі кафедри загальної та диференціальної психології взяли участь у науково-практичному онлайн-семінарі "Казкотерапія дитячої скорботи, втрат і розлучення з батьками та значущими дорослими", що було організовано Центром консультативно-ресурсної психології Університету Григорія Сковороди (м. Переяслав). Спікер: запрошений експерт - кандидат психологічних наук, юнгіанський консультант, казкотерапевт - Разіда Ткач.

Під час війни проблема дитячого переживання горя стає надто актуальною, саме тому дуже важливим є вдосконалення професійних компетентностей фахівців за рахунок оволодіння теоретичними та практичними аспектами казкотерапії як одній із екологічних і ефективних технологій в роботі практичного психолога з дітьми, що переживають втрату.

Завдяки активній участі у практичні частині семінару викладачі кафедри загальної та диференціальної психології (Казанжи М.Й, Водолазська О.О., Оріщенко О.А., Василенко І.А.) познайомились з новим психотерапевтичним поглядом на вирішення дитячих проблем.

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/