Викладачі та здобувачі ОНП Психологія відвідали вебінар від Європейської асоціації університетів «Підвищення наукової грамотності – майбутнє наукової комунікації»

114 червня 2022 р. викладачі та здобувачі ОНП Психологія відвідали вебінар, організований Європейською асоціацією університетів «Підвищення наукової грамотності – майбутнє наукової комунікації».
Спікери онлайн-заходу Мар'ян Дум (Директор Музею Гентського університету, Бельгія), Марина Тулін (Постдокторант Амстердамської школи комунікаційних досліджень, Амстердамський університет, Нідерланди), Фабріс Руссело (Головний редактор The Conversation France, Франція), Анна-Лена Клайс-Кулик (Заступник директора з координації політики та форсайту EUA), Девід Бадц Педерсен (Професор кафедри комунікацій та психології Ольборзького університету, Данія) у власних доповідях показали складнощі взаємодії у сучасному світі між пересічними громадянами, різними представниками громадськості, представниками ЗМІ та науки, а також важливість налагодження наукової комунікації задля забезпечення відсутності антагоністичного реагування громадськості на наукову практику.
Здобувачі ОНП Психологія відмітили, що тематика, яка обговорювалась на вебінарі є важливою для українського суспільства, наукового середовища, її значущість зростає особливо в періоди невизначеності, коли інформація, комунікація стають складовими забезпечення та підтримання психічного здоров’я особистості. Тож зусилля українських вчених-психологів потрібно зосередити на переході до нової екосистеми наукового спілкування.

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/