Бренд науковця в науковому середовищі Сходу: зустріч з експертом-практиком

128 лютого 2023 року на запрошення гаранта ОПН Філософія проф. Оксани Петінової в межах реалізації україно-китайського освітньо-наукового проєкту «Освіта в глобалізованому суспільстві: філософія, менеджмент, культура (сучасні тенденції, економічні опції та міжнародні практики)» відбулася зустріч на тему «Бренд науковця в науковому середовищі Сходу».Спікер – Лідія Пироженко, доктор педагогічних наук, професор, експерт Міжнародного міжкультурного центру Університету Хучжоу. У заході взяли участь гаранти, наукові керівники ОНП Університету Ушинського, в тому числі науково-педагогічні працівники кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності (завідувач кафедри проф. Євген Борінштейн, проф. Олена Лісеєнко, доц. Зоя Атаманюк, викл. Лариса Самчук та інші), здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти всіх форм навчання та спеціальностей, в тому числі, спеціальності 033 Філософія. На основі договору пор співпрацю долучились представники дружньої кафедри філософії та педагогіки ЗВО-партнера НТУ «Дніпровська політехніка», зокрема, гарант ОНП Філософія проф. Юлія Шабанова.
В межах зустрічі розглядалися питання підготовки наукових кадрів та організації наукових досліджень в ЗВО Китаю; наукова комунікація та наукометрика Схід versus Захід, особливості підготовки докторів філософії в Україні та Китаї, обговорено перспективи спільних напрямів наукових досліджень. Доповідач познайомила присутніх з історією створення їхнього Університету, Міжнародного міжкультурного центру Хучжоу та презентувала міжнародний журнал. В обговоренні та в дискусії взяли участь аспіранти Інна Федорова, Віолета Світлицька, Ігор Семенов, Елеонора Бутенко, Олена Парадюк, Людмила Городнюк, Лариса Васильєва та інші. До зустрічі також долучилися здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня ОПП Філософія, ОПП Культурологія, ОПП Менеджмент соціокультурної діяльності, а також були запрошені студенти факультету початкового навчання спеціальності 013 «Початкова освіта». Серед основних питань, які цікавили студентів – організація студентської науково-дослідної роботи в ЗВО Китаю та проведення спільних студентських заходів.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/